Eteriske oljer Yoga Chakradance Meditasjon Behandling Blog Om meg Kontakt Login BESTILL BASICPAKKEN

dōTERRA basic pakken

fremmer velvære og har en positiv effekt på helsen.

Lavendel

Stress, ro og søvn

Lavendel lindrer spenninger og er en beroligende olje for nervesystemet. Den styrker kommunikasjonen så vi blir i stand til å formidle våre ærlige tanker, følelser og behov. Dette gjør også lavendel ideell for stressmestring og den styrker følelsen av å bli hørt, sett og elsket. Lindrer frykt og gir mot til å si nei. Lavendel er ideell for søvn, hodepine, brannsår, rifter, myggestikk, solskader og kløe. Inhaler den direkte fra hendene eller bruk den i duftspreder. 

 

 

Sitron

Rens, klarhet og fokus

Sitron hjelper oss med å fokusere, gir oss klarhet, og vår mentale kapasitet støttes og konsentrasjonen vår økes. Sitron er flott å bruke ved innlæring og når du studerer, og forvandler følelsen av å være dum. Det er en oppløftende olje som skaper glede og energi, og renser inneklimaet når den brukes i duftspreder. Super til rengøring på kjøkkenet, tar fett og rester av limklister, og renser grønnsaker. Bra til detox, fordøyelse og øm hals. Prøv å ta en til to dråper i vann hver morgen.  

Unngå direkte sollys eller UV-stråling i opptil 12 timer etter påføring på huden. 

Vill appelsin

Livsglede og antioksidatner

Vill appelsin er oppløftende. Den varmer og øker blodsirkulasjonen, og er en hjerteåpner og gledesspreder. Det er oljen for Abundance. Den transformerer følelsen av mangel og støtter oss i forståelsen av at det er nok av alt for alle. Vi blir inspirert til å leke mer og finne mer glede, positivitet, kreativitet og spontanitet. Oljen lærer oss å gi og motta uten forventninger, og gir slipp på hamstring. Ta en dråpe i drikkevannet utover dagen for energi og antioksidanter. Bruk i duftspreder for å skap oppløftende og god stemning.  

Unngå direkte sollys eller UV-stråling i opptil 12 timer etter påføring på huden.

ZenGest/DigestZen

Fordøyelse

ZenGest er en blanding som inneholder: Anise, Pepperminte, ingefær, Caraway, Koriander, Tarragon og Fennel. Den er laget for å støtte fordøyelsen, både fysisk fordøyels, energetisk fordøyelse og livet generelt. Den er god ved overstimulering og overveldelse, spesielt for høysensitive og autisme. ZenGest støtter deg når livet er fylt med for mye unødvendig støy og skaper rom for det nye sånn at man klarer å fordøye og ta inn mer. Den er er fantastisk mot kvalme, magekramper, forstoppelse, diaré, reisesyke og bihulene, og suveren når du har forspist deg. Jeg elsker ZenGest og som gluten- og melke sensitiv er den alltid med i vesken. Smør en dråpe over magen sammen med litt baseolje evnt. i drikkevannet for å støtte fordøyelsen.

On Guard protective blend

Immunforsvar og beskyttelse

On Guard er en blanding som inneholder: Vill appelsin, nellik, kanel, eukalyptus og rosmarin. Den er laget for å gi sunne grenser og beskyttelse mot visse personligheter så vel som virus, bakterier, sopp, parasitter og skadelig energier. Du tar bare en dråpe fortynnet hver morgen på solar plexus i tre uker. Den er kjent for å styrke immunforsvaret og kan tas internt på daglig basis i kapsel, under føttene eller i diffuser. Den gir oss styrke til å stå sterkt i oss selv å si ja eller nei til det som føles riktig. Genial for alle former for avhengighet. Det finnes en hel serie av On Guard: tannkrem, munnskyll, halstabletter, håndsåpe, softgels og hånddesinfeksjon. For noen vil On Guard utfordre grensene og kunne gi blemmer i munnen ved bruk av On Guard tannpastaen. Start da med å ha den utblandet under føttene.

Pepperminte

Oppkvikkende energi

Peppermynte er oppkvikkende, gir oss glede og lykke, og vekker kroppen, sinnet og ånden. Den hjelper oss å være i flyt med livet i stedet for å forsøk å kontrollere alt. Peppermynte løfter og reparerer hjertet. Vi gjenopplives og løftes ut av tungsinn, og får mot og energi til å møte følelsesmessige uro. Den er bra mot hodepine, spenninge, og lindrer kvalme og bilsyke. Gir frisk pust. Senker feber og hetetokter. Fremmer god lungefunksjon og øker oksygenopptaket. Perfekt når du er litt trøtt og trenger et løft. Vekker alle sanser. Genial til hikke. Deilig i varme drikker og daddelkuler.

Fraksjonert kokosnøttolje

Baseolje til fortynning

Fraksjonert kokosnøttolje er en luktfri, flytende olje som raskt trekker seg inn i huden. Siden ikke alle oljer kan brukes rett på huden, bruker du kokosnøttoljen til å blande ut med før du smører på huden. 

Rene og naturlige produkter

dōTERRA er så mye mer enn bare oljer. dōTERRA hjelper deg å heve kvaliteten på livet. dōTERRA hjelper deg med å leve en livsstil basert på rene produkter. Alt fra hårpleie, hudpleie, håndsepe, kosttilskudd til tannkrem og munnskyll. Du trenger ikke bruke tid på å lese innholdsfortegnelser, for de har gjort det enkelt for deg å velge trygge naturlige produkter.

TUSEN TAKK

for at du velger å støtte dōTERRA! Et selskap som er bærekraftig i alle ledd. Derfor er jeg en stolt doTERRA kunde og stolt av å jobbe for doTERRA. De gir rettferdighet til alle ledd, fra bøndene som får langsiktige avtaler, innhøsterne som får et forutsigbart liv og god lønn og alle kundene som får trygge produkter. dōTERRA sørger til og med for at det finnes brønn, skole og sykehus i nærheten av destilleriene i u-land.

Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker