Eteriske oljer Yoga Chakradance Meditasjon Behandling Blog Om meg Kontakt Login BESTILL ETERISKE OLJER

Skap deg en oase av velvære og høyne energien din med eteriske oljer

Hva er eteriske oljer

Eteriske oljer er konsentrerte aromatiske planteekstrakter fra frø, bark, stilker, trær, røtter, harpiks, blader, nåler, blomster, skall, frukt og bær. Eteriske oljer vibrerer med en veldig høy frekvens, og fordi menneskeceller ligner på cellene til planter kan de hjelpe oss å høyne frekvens vår. De støtter og balanserer cellene våre og har en positiv virkning på helsen. Eteriske oljer også kaldt aromaterapi har røtter langt tilbake i historien, og kan gi oss støtte og healing.  

doTERRA har de reneste oljene på markedet

Alle doTERRAs oljer er rene og plantebaserte med sertifisering, noe ingen andre konkurrenter har. De inneholder ingen syntetiske stoffer og er ikke fortynnet. Dette betyr at de kan brukes terapeutisk, og jo renere oljene er desto kraftigere blir resultatene. Derfor prioriterer dōTERRA å gi deg de reneste og mest effektive oljene.

Det finnes mange ulike oljemerker på markedet, og ikke alle produsenter produserer oljer med den samme høye kvaliteten. Dessverre er det mange eteriske oljer som utvannes og inneholder syntetiske dufter for å kutte kostnader.  

Unaturlige stoffer

Hva skjer når vi introduserer unaturlige stoffer til kroppen? Når kostholdet vårt inneholder konserveringsmidler, kjemikalier, sukker, kunstige søtningsmidler og tilsetningsstoffer? Dette er fremmede stoffer som kroppen vår ikke kan behandle og fordøye effektivt. Den vet rett og slett ikke hvordan den skal jobbe med disse stoffene. 

Når uorganiske materialer forblir i kroppen og ikke brytes ned ordentlig kan det oppstå allergier, hudfølsomhet, bakterielle infeksjoner, soppinfeksjoner og andre problemer. Vi er det vi spiser, drikker, konsumerer og påfører huden. Kroppen vår forringes raskere avhengig av kroppens evne til å behandle og eliminere avfall. Når kroppen blir et lagringssted for unaturlige stoffer vil den begynne å avta og våre naturlige kroppsfunksjoner vil bli påvirket negativt. Som et resultat kan vi oppleve mange sykdommer og plager. 

En naturlig og ren livsstil

Når du lever en naturlig og ren livsstil, så er det viktig å huske på at kostholdet har en stor rolle for kroppens velvære. Det er viktig å være oppmerksom på mengden kjemikalier og kjemiske tilsetningsstoffer vi får i oss fra mat og drikke men også fra kremer, parfyme og andre produkter som kan være skadelige for kroppen vår.

Det viktigste er å huske at det tar tid å balansere kroppen. Mange har brukt flere tiår på å skape plager og sykdom i kroppen, og disse kan det ta tid å overvinne, spesielt hvis du har mye giftige belastninger i kroppen. Det beste er å starte forsiktig og være konsekvent, for å oppleve kraften av de rene terapeutisk eteriske oljene. 

Mental helse

Livet kan noen ganger være tøft og det kan gi oss sorg, tap, omveltning eller forandringer, og det skaper mye stress. Eteriske oljer har vist seg å være et viktig hjelpemiddel for å forbedre den mentale helsen. Mange studier viser deres effektivitet. Kombinert med konsekvent egenomsorg, kan eteriske oljer berike livene våre og forbedre tilstanden til vårt generelle vesen.
Vi trenger å komme bedre i kontakt med følelsene våre, og eteriske oljer kan støtte vår følelsesmessige velvære.

Luktesansen

Ulike dufter kan i løpet av et sekund gi deg konkrete minner og sette deg i samme tilstand du en gang var i, enten opplevelsen var positiv eller negativ. Når du lukter på en eterisk olje går lukten direkte til den limbiske hjernen som er den emosjonelle hjernen vår. Her lagres alle våre uløste emosjonelle opplevelser og følelser. Det er derfor eteriske oljer virker på følelsesplanet. Gjennom dine sanser og følelser hjelper de kroppen din til å skifte til ønsket frekvens. De er mestere i energiforflytning, og kan hjelpe deg å endre tilstanden din super raskt.

 

Hvordan kan eteriske oljer hjelpe

Når vi behandler plager eller sykdom med kjemisk medisin og fremmede stoffer vet ikke kroppen hvordan den skal prosessere dette. Eteriske oljer derimot gjenkjennes av kroppen som et naturlig alternativ. Ved å bruke 100% rene terapeutiske eteriske oljer kan kroppen vår reagere raskere. Siden eteriske oljer kommer direkte fra planter - levende organismer med en identisk sammensetning av menneskekroppen - kan kroppen vår lett bryte de ned og utnytte dem. Kroppen kan gå tilbake til en nøytral tilstand, rense ut giftige stoffer og regulere reseptorene, og i noen tilfeller eliminere symptomer. Eteriske oljer harmoniserer med kroppen vår og støtter ulike kroppssystemer og fremmer emosjonell og fysisk velvære.

Hvordan brukes eteriske oljer

Eteriske oljer kan brukes på mange forskjellige måter. 

1. INNÅNDING

En av de mest effektive måtene er å inhalere oljene enten direkte fra flasken, hendene eller ved å bruke en diffuser for å spre duften i rommet. Dette stimulerer luktereseptoren og et signal sendes til hjerne som leverer komponentene til forskjellige kroppssystemer. 

2. UTVORTES BRUK / PÅFØRE HUDEN

Huden er kroppens største organ og ved å påføre eteriske oljen på huden absorberes oljene lett inn i blodet og tar seg videre til de ulike organene/kroppssytemene. Mange oljer kan påføres «rene» uten å tynne ut, men jeg anbefaler at du tester oljen med bæreolje på et lite område av huden først. Noen oljer er svært konsentrerte og kan irritere følsom hud når den ikke tynnes ut. Du tynner ut med vegetabilske oljer, gjerne kokosnøttolje som er en nøytral olje. Dette gjør de sterkeste oljene trygge og hjelper å spre dråpene utover og ned i huden. Bland alltid ut til barn og sensitiv hud. Husk at sitrusoljene er lysømfintlige, noe som betyr at du bør unngå å ha de på huden i opptil 12 timer før du er ute i solen.

3. INNVORTES BRUK

internt bruk av eteriske oljer innebærer å ta oljene internt; i form av en vegetabilsk kapsel (som et kosttilskudd), i vann eller under tungen eller i ganen. Oljer som tas internt vil gå direkte inn i fordøyelsessystemet. 

Kun rene terapeutiske eteriske oljer av høy kvalitet skal brukes innvortes. (Jeg går kun god for dōTERRA sine oljer).

Er du klar for å harmonisere og støtte kroppen, og fremme emosjonell og fysisk velvære?

Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker