Behandlinger

Jeg vil gjøre mitt ytterste for at du føler deg trygg og ivaretatt slik at du kan gi helt slipp, og oppleve mine behandlinger som nærende og balanserende. 

Somatic Bodywork - balanserende berøring

Somatic Bodywork er bevisst berøring, strekking og stille hold, også kaldt  passiv yoga. Dette er en time delegert til deg selv og ditt indre. Du vil komme inn i dyp avslapning, og kroppen får mulighet til å regenerere og hente seg inn.

Kroppsbehandlingen foregår på gulvet liggende på doble yogamatter med behagelig og myke klær på.

I en skånsom, systematisk prosess inviterer Somatic Bodywork kroppen din til å åpne og frigjøre mønstre, sammentrekninger, spenninger og muligens traumer. I denne prosessen med å åpne og slippe, skapes et rom for mer flyt av energi og livlighet. Dette åpner muligheten for hvordan du velger å vise deg og hvordan du reagerer på livet, og møte opp på måter som tjener deg bedre.

Aromabehandling med terapeutiske eteriske oljer fra dōTERRA

Jeg benytter meg av to forskjellige teknikker: AromaTouch eller Symphony of the cells. De eteriske oljene påføres lagvis, og kombinasjonen av berøring sammen med de eteriske oljene skaper en generell velvære opplevelse. 

AromaTouch er utviklet av Dr. David K. Hill og gir dyp avslappet velvære. Denne teknikken buker 8 forskjellige eteriske oljer som strykes på lagvis og bidrar til å redusere stress, fjerne giftige energetiske fornærmelser, forbedre immunforsvaret, redusere betennelse og balansere det autonome nervesystemet.  

Den andre teknikken er Symphony of the cells utviklet av Boyd Truman og  består av 19 forskjellige olje applikasjoner. Her velger man en for et spesielt område eller system i kroppen. De nøye utvalgte eteriske oljene kan hjelpe pågående plager eller sykdom, og bringe harmoni til kroppen fysisk, følelsesmessig og åndelig.

Rens og balansering av chakraene

Chakraene rummer hver for seg en del av din historie og minner lagres energetisk i chakraene. Energien i chakraene innehar et avtrykk av alle viktige eller følelsesmessig hendelser du har opplevd. Ved å rense de chkraene som har låst seg fast i fortidens energi, kan du gi hele ditt system et kraftig løft, og det vil samtidig øke din vitalitet. 

 

Bestill behandling

Vennligst fyll inn skjema for å bestille time så kontakter jeg deg. Eller du kan ringe meg på mob. 91 17 17 09. En behandlingstime koster kr 800,-

Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker