Om meg

Jeg er Anne Tine Moltzau og jeg bor i Bærum sammen med samboer, to ungdommer og en hund.

Jeg er utdannet innen markedsføring og har jobbet for kjente merkevarer som TVNorge, PepsiCo og Ringnes. I 2008 startet jeg på yoga og ble helt hektet. Jeg begynte å gå en gang i uken og så to gagner i uken. Ingen ting kunne stå i veien for å møte opp på matten. Da jeg  mistet jobben min begynte jeg å tenke på min gamle drøm. Helt siden jeg fikk barn har jeg hatt en liten gründer spire drøm i meg. I 2010 kom ideen til meg og jeg turte å si det høyt. Det endte med at jeg og en bekjent starte opp i 2011 et yogasenter i Bærum, JA yoga AS, som vi drev sammen i 9 år. I denne tiden utdannet jeg meg til Yoga Somatic lærer, Yoga Somatic bodywork behandler og ble introdusert for eteriske oljer. Jeg falt helt for oljene og kjøpte først noen oljer fordi det luktet så himla godt. Noen år senere i 2017 kjøpte jeg min aller første familiepakke fra dōTERRA med 9 eteriske oljer som jeg siden har brukt hver eneste dag. Jeg har siden utdannet meg som oljeveileder og -coach.

I 2019 bestemt vi oss for å selge jeg yogastudioet. Jeg bestemte meg for å satse fullt på yoga, behandlinger, MLM og de fantastiske eteriske oljene.

Rett etter salget av studioet dukket et introduksjons kurs i Chakradance opp. Det var et helt herlig og befriende kurs og jeg ble så begeistret at jeg kastet meg på en ny utdannelse. Jeg ble godkjent veileder rett etter at vi stenge ned under Covid viruset første gang i 2020. 

Jeg jobber nå med å veilede og coache oljekunder og holder kurs i yoga og chakradance. I tillegg gir jeg behandlinger; bodywork, Aromatouch og rens og balansering av chakraer. Dette har jeg ikke angret et sekund på.

Yogaen har hjulpet meg med å lytte til kroppen og Chakradance har hjulpet meg til å bli friere og med å frigjøre mønstre og bearbeide smerte og minner fra fortiden. De eteriske oljene har gitt meg en ny livsstil som har hjulpet meg med å høyne frekvensen, emosjonell helse, dypere søvn, rense kroppen for avfallsstoffer, styrke immunforsvaret, støtte cellene i kroppen, øke konsentrasjon og hukommelsen.

Jeg elsker mine verktøy og ønsker nå å dele min kunnskap med deg.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale
Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker