Chakradance® spontan frigjørende dans til rytmer for sjelen din

Bli med å prøv Chakradance

NYHET Chakradance® Workshop

 

Vær den som bryter mønstrene dine.

 

Vi har alle hatt traumatiske opplevelser i livene våre, noen har hatt små og andre store og svært vanskelig opplevelser.

 

Du kan ha vært skamfull eller såret, fått hjertet ditt knust, vært utsatt for en traumatisk ulykke eller mistet en sjelevenn eller et elsket familiemedlem.

 

Vi er ikke alltid rustet til å vite hvordan vi skal takle smerten,  og spesielt ikke når vi var unge. Så i stedet for å bearbeide de overveldende følelsene, legger vi lokk på dem og begraver følelsene, minnet eller traumet.

 

Selv om de er begravet fra vår bevissthet, forsvinner de ikke. Faktisk vokser de i intensitet. Atferdsmønstre og trossystemer dannes rundt dem, og sykdom i kroppen er et uttrykk for dem. Hvis vi aldri møter det vi har begravet, og helbreder fortiden vår, blir det vår fremtid.

 

Ikke bare blir det vår fremtid, det er også det vi gir videre til neste generasjon. Mønstrene fortsetter å gjenta seg.

 

Vil du vite de gode nyhetene? Vi kan helbrede fortiden vår. Og vi kan gjøre en enorm forskjell for verden ved å gjøre det.

 

Det er derfor jeg er så lidenskapelig opptatt av Chakradance. Da det handler om å helbrede på en trygg måte, det som er begravet dypt i det ubevisste, i kroppen vår, der så mange av våre ubearbeidede følelser er lagret. Når vi helbreder fortiden vår, lever vi og skaper fremtiden vi er ment å leve!

Chakradance bruker musikk og dans for å guide deg inn i en bevegelig meditasjon. Denne blandingen av bevegelse og rytmer frigjør energier i kroppen, og åpner deg opp for en dypere opplevelse av livet. 

 

Chakradance smelter gammel meditativ visdom med moderne musikk for å oppmuntre kroppen til spontant å resonere og koble seg til forskjellige lyder og rytmer som retter seg mot de sju forskjellige chakraene (eller energipunktene i kroppen).

 

Chakradance er et verktøy for å hjelpe deg med å håndtere livet. Det er som om du vekker sjelen i deg selv, lidenskapen din, drømmen og hensikten med livet ditt. For meg føltes det som å komme hjem! Og det vakre med Chakradance er at det handler om selvbevissthet og selvkjærlighet som er så utrolig viktig.  

Litt om chakraene

Ordet Chakra betyr hjul og er energisentre som snurrer og åpner seg som kronblad på en blomst. Vi har 7 chakraer som ligger langs ryggraden fra roten av ryggraden og opp til issen. Hvert chakra utgjør et senter med roterende energi. Minner lagres energetisk i chakraene. Energiene i chakraene opptar et avtrykk av alle de følelsesmessige viktige hendelsene du har opplevd. 

Hvert enkelt chakra regulerer bestemte aspekter av personligheten og har spesielle oppgaver som den retter sin energi mot. Chakraene rommer hver for seg en del av din historie. Hvis to chakraer ikke er i energikontakt med hverandre, kan de aspektene ved personligheten de kontrollerer utvikle seg til motstridende personligheter, som for eksempel konflikt mellom hode og hjerte.

Hvert chakra kan relateres til trygghet, seksualitet, kraft, kjærlighet, kommunikasjon, intuisjon og selvrealisering.

Når disse 7 chakraene fungerer som de skal påvirker de våre følelser, tanker, vår adferd og vår helse på en positiv måte.

 

  • Base/rot-chakra ligger i bunnen av ryggraden: Jordisk stammemusikk kobler deg til dine instinkter. Samspillet mellom musikken og de fritt flytende bevegelsene frigjør blokkeringer rundt arbeid, penger, hjem, trygghet, varme og mat.
  • Sakral chakra ligger i korsrygg- og mageregionen: Sensuell flytende musikk bringer inn flytende bevegelser til stive ubevegelige kroppsdeler med begrensninger, og forbinder deg med din sensualitet. Bevegelsene åpner deg til mer glede og emosjonell balanse, mer klarhet og ikke så kompliserte intime forhold. 
  • Solar plexus-chakra er plassert rett under ribbena og handler om tillit. Brennende, hurtiggående beats forbinder indre styrke, vilje og selvtillit. En krigers kraft kommer innenifra. Her styrkes din vilje og din egen kraft gjennoppdages, og formålet og meningen med livet sentreres i dansen.
  • Hjerte-chakra er broen mellom hjerte og magen. Lett, lyrisk musikk som frembringer en følelse av kjærlighet, medfølelse og fred. Her åpnes det for å heale det vonde og åpne deg for tilgivelse, frihet og utvidelse når vi utfolder våre hjerter i dansen. 
  • Hals-chakra forbinder indre sannhet med selvuttrykk. Vi beveger oss inn i autentisk kreativitet, selvuttrykkelse og indre sannhet. Her åpnes vi til ærlig kommunikasjon med oss selv og andre. Vi blir i stand til å lytte bedre til andre og være til stede for deg selv og de rundt deg.
  • Det tredje øye-chakra mellom øyebrynene: hypnotisk trance musikk oppmuntrer det intuitive sinnet til å overgi seg til veiledning og løsninger på personlige konflikter. Her avdekkes bilder, minner og drømmer, og dansen hjelper deg til å skjerpe din intuitive natur, bringe inn klarhet og utvide sinnets blikk.
  • Krone-chakra sitter på toppen av issen/hode: Høyfrekvent, himmelsk klingende musikk åpner oss til å få kontakt med vår hellige ånd og en mer sjelfull måte å leve på. 

 

Om Chakradance

Chakradance® ble grunnlagt i 1998 av Natalie Southgate fra Australia. Hun har kombinerte sin læring og kompetanse fra dans, psykologi og chakrahealing, og skapt et program som hun deler med mennesker i hele verden.

Chakradance utdannelsen er anerkjent av International Institute for Complementary Therapists som et helbredende program, og har hjulpet tusenvis av mennesker til å helbrede tidligere traumer og følelsesmessige sår, og leve et lykkeligere og mer tilfredsstillende liv.

 

Om din tilrettelegger Anne Tine Moltzau

Anne Tine har lang erfaring som yogalærer, oljeveileder og nå også Chakradance tilrettelegger. I juni 2020 meldte hun seg på et Chakradance kurs som utløste en videre reise med Chakradance. Rytmene og den spontane dansen fascinerte henne og hun startet umiddelbart på utdannelsen og ble godkjent Chakradance tilrettelegger i februar 2021.

Anne Tine lidenskapelig brenner og gleder seg til å dele denne vakre reisen med så mange som mulig. Sånn at alle  kan få  kjenne på at ens ytre liv kan begynner å skifte og endre seg, mens man gjør det indre arbeidet med Chakradance.

Hjerte-klem Anne Tine

Bli med på høstens workshop på Yogalåven og start din Chakradance reise!!!

Chakradance lokalt hos deg?

Har du lyst til at jeg kommer til der du bor og holder en Chakradance workshop? Ta kontakt med meg på mob. 91 17 17 09.

Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker