Velg en startpakke med eteriske oljer

Alle pakkene inkluderer en dōTERRA konto som gir deg mulighet til å handle med 25% rabatt i ett år. Frakt kommer i tillegg på 18,75 € men ingen toll. Det har dōTERRA lagt ut for deg. 

 

 

Abonner og få en gratis olje hver måned

Gjør det enkelt å ivareta dine rutiner med en månedlig lojalitets ordre. Du får 25% rabatt på alle produkter og får de levert med posten en gang i måned. Du kan endre produkter, legg til produkter, eller si opp abonnement når som helst. Når du abonnerer med en lojalitetsordre kaldt LRP får du en gratis olje hver måned når du bestiller innen den 15. i måneden og handler for 125 poeng (pv).

dōTERRA Familiepakken

Familiepakken inneholder de 9 mest populære oljene samt fraksjonert kokosolje, duftspreder, tomme gelekapsler og en dōTERRA  brosjyre.

Velg: EU Norway Family Essential Kit

Pris 287,50 €

Mer om Familiepakken

dōTERRA Tōgether™ pakken

Forvandle ethvert miljø til en bedre plass og skap en atmosfæren du ønsker med denne pakken.

Velg: dōTERRA tōgether™ Enrolment Kit (Norsk)

Pris 334,75 €

Mer om dōTERRA tōgether™ pakken

dōTERRA Basicpakken

Basicpakken inneholder 6 populære oljer samt fraksjonert kokosolje for å blande ut oljene og en dōTERRA brosjyre.

Velg: EU Norway Basic Essential Kit

Pris 148,50 €

Mer om Basicpakken

Ro & harmonipakken

En pakke for smerte lindring og tarmhelse som skaper balanse med daglige gode vaner. Du får også med en dōTERRA brosjyre.

Velg: Calm & Harmony Kit

Pris 151,50 €

Mer om Ro & Harmonipakken

Daglige vaner pakken

En pakke for smerte lindring, tarmhelse, celle støtte og fluor fri tannpasta. Med denne pakken er du på god vei til å balansere kroppen ved daglig bruk og med gode vaner. Du får også med en dōTERRA brosjyre.

Velg: Daily Habits Kit

Pris 198,50 €

Mer om Daglige vaner pakken

Barnas startpakke

7 Milde og trygge oljer til barn og deg med sensitiv hud. Det følger med etui og fargede gummikorker med karabin, samt praktiske kort med symbol for bruksområdet. dōTERRAs brosjyre følger også med.

Velg: Kid Collectin Enrollment Kit Norway

Pris 144,75 €

Mer om Barnas startpakke

Velg produktene selv og betal for en dōTERRA konto

Dette er for deg som ønsker å kjøpe og velge produkter selv. 

Pris 25 € (gjelder for dōTERRA konto, ett år) 

Bestill eteriske oljer og konto

Gratis dōTERRA konto og opplæring

Når du kjøper en av pakkene følger det med en gratis dōTERRA konto. Kontoen fornyes en gang i året mot 25 €, og du mottar da en gratis Peppermynte olje.

En konto innebærer at du får tilgang til å logge deg inn i dōTERRA sin nettbutikk og handle eteriske oljer og forbruksvarer med 25% rabatt. Du får varene levert på ditt postkontor. Det er ingen kjøpeplikt og ingen bindingstid. 

Når du kjøper via min lenke får du meg som din veileder i en livsstil som løfter og styrker deg.

Når du personlig opplever oljenes effekt og styrke, vil du forstå hvorfor dōTERRA revolusjonerer tusenvis av hjem. dōTERRA gjør det enkelt å leve en sunn livsstil, og med opplæring er det enkelt å implementere det i hverdagen. Dine daglige vaner vil gjør hele forskjellen!