Velg en dōTERRA startpakke

Alle pakkene inkluderer en dōTERRA konto som gir deg mulighet til å handle med 25% rabatt i ett år. Frakt kommer i tillegg på 18,75 € men ingen toll. 

 

 

Tjen poeng med en månedlig lojalitetsbestilling

Med dōTERRA Loyalty Rewards-programet kan du raskt utvide din kunnskap fra det store produktutvalget. Det gjør det også enkelt å ivareta dine rutiner. Du får 25% rabatt på alle produkter og får de levert med posten en gang i måned. Du kan endre bestillingen hver måned, legg til produkter, eller si opp programmet når som helst. Du kvalifiserer deg for lojalitetspoeng når du legger inn en bestilling på minst 50 produktpoeng. Poengene bruker du til å ta ut gratis dōTERRA produkter. I tillegg kan du få månedens produkt kostnadsfritt ved å legge inn en bestilling på minst 125 produktpoeng (også kald PV), og slik får du raskt en stor olje samling.

dōTERRA Familiepakken

Familiepakken inneholder de 9 mest populære oljene samt fraksjonert kokosolje, duftspreder, tomme gelekapsler og en dōTERRA  brosjyre.

Velg: EU Norway Family Essential Kit

Pris 287,50 €

Mer om Familiepakken

dōTERRA Tōgether™ pakken

Forvandle ethvert miljø til en bedre plass og skap en atmosfæren du ønsker med denne pakken.

Velg: dōTERRA tōgether™ Enrolment Kit (Norsk)

Pris 334,75 €

Mer om dōTERRA tōgether™ pakken

dōTERRA Basicpakken

Basicpakken inneholder 6 populære oljer samt fraksjonert kokosolje for å blande ut oljene og en dōTERRA brosjyre.

Velg: EU Norway Basic Essential Kit

Pris 148,50 €

Mer om Basicpakken

Ro & harmonipakken

En pakke for smerte lindring og tarmhelse som skaper balanse med daglige gode vaner. Du får også med en dōTERRA brosjyre.

Velg: Calm & Harmony Kit

Pris 151,50 €

Mer om Ro & Harmonipakken

Daglige vaner pakken

En pakke for smerte lindring, tarmhelse, celle støtte og fluor fri tannpasta. Med denne pakken er du på god vei til å balansere kroppen ved daglig bruk og med gode vaner. Du får også med en dōTERRA brosjyre.

Velg: Daily Habits Kit

Pris 198,50 €

Mer om Daglige vaner pakken

Barnas startpakke

7 Milde og trygge oljer til barn og deg med sensitiv hud. Det følger med etui og fargede gummikorker med karabin, samt praktiske kort med symbol for bruksområdet. dōTERRAs brosjyre følger også med.

Velg: Kid Collectin Enrollment Kit Norway

Pris 144,75 €

Mer om Barnas startpakke

Velg produktene selv og betal for en dōTERRA konto

Dette er for deg som ønsker å kjøpe og velge produkter selv. 

Pris 25 € (gjelder for dōTERRA konto, ett år) 

Bestill eteriske oljer og konto

MetaPWR™ System

Gjør deg klar til å utvikle ditt fulle potensial – finn ut hva PWR (personal wellness realised) står for, nemlig å realisere sitt eget personlige velvære. Alle produktene i MetaPWR System er utviklet for å virke sammen – hvert produkt har unike egenskaper samtidig som de også styrker effektene av de andre. Gjennom banebrytende vitenskapelige fremskritt kan dette systemet hjelpe deg med å øke energinivåene, forbedre de kognitive funksjonene og optimalisere velværet i hele kroppen. Med et solid fundament innvendig vil du føle deg bedre fra innsiden og ut.

Pris 217 €

Mer om MetaPWR System

Gratis dōTERRA konto og opplæring

Når du kjøper en av pakkene følger det med en gratis dōTERRA konto. Kontoen fornyes en gang i året mot 25 €, og du mottar da en gratis Peppermynte olje.

En konto innebærer at du får tilgang til å logge deg inn i dōTERRA sin nettbutikk og handle eteriske oljer og forbruksvarer med 25% rabatt. Du får varene levert på ditt postkontor. Det er ingen kjøpeplikt og ingen bindingstid. 

Når du kjøper via min lenke får du meg som din veileder i en livsstil som løfter og styrker deg.

Når du personlig opplever oljenes effekt og styrke, vil du forstå hvorfor dōTERRA revolusjonerer tusenvis av hjem. dōTERRA gjør det enkelt å leve en sunn livsstil, og med opplæring er det enkelt å implementere det i hverdagen. Dine daglige vaner vil gjør hele forskjellen!