Hva er eteriske oljer og hvorfor skal jeg bruke det?

eteriske oljer Feb 28, 2022

Planter har blitt brukt i tusenvis av år

: et naturlig valg

I dagens samfunn er hverdagen preget av høye helsekostnader og kunstige legemidler, og mange sliter med uforklarlige sykdommer og mye stress. Vi blir stadig flere som er opptatt av naturen og hvordan naturlige midler kan støtte oss ved vanlige helseplager. 

Planter har blitt brukt i tusenvis av år til å behandle og lindre smerter og ubehag. Nå har mange begynt å gjenoppdage hvordan disse fantastiske rene og naturlige eteriske oljene har en positiv virkning på helsen vår. 

Hva er eteriske oljer?

Eteriske oljer er flyktige forbindelser som naturlig forekommer i visse planter. De ekstraheres fra frø, blomster, bark, harpiks, blader, skall og røtter. Ordet "flyktig" betyr at de lett fordamper ved normale temperaturer. De er høykonsentrerte essenser og veldig potente og effektive. Hver olje inneholder mange ulike naturlige komponenter, som har forskjellige og unike egenskaper som kan påvirke kropp og sinn på ulykke måter. 

Fordeler

Eteriske oljer gir en rekke fordeler til plantene som:

  • Antibakteriell og beskyttelse
  • Regenerering fra fysisk skade
  • Kommunikasjon via kjemiske signaler.

Mange av disse fordelen kan overføres til menneskekroppen. 

Aromaens kraft

Aromaens kraft fra eteriske oljer påvirker kroppen raskt og kraftig. Når de brukes aromatisk samhandler de aromatiske forbindelsene med luktesystemet og den limbiske hjernen utfører effektivt terapeutiske kjemiske endringer i kroppen vår. Når de brukes internt eller lokalt agerer de direkte med cellene, organer og hele kroppssystemet som gir helsemessige fordeler.

Original medisin

Begrepet som brukes er ofte "alternativ medisin" for å beskrive midler som urter og eteriske oljer, men plantemedisin er faktisk original medisin. Planter har blitt brukt til medisinske formål i tusenvis av år i alle kulturer. 

Eteriske oljer støtter

Eteriske oljer støtter sinnet, immunesystemet, fordøyelsen, luftveiene, muskler, ledd og god og dyp søvn. De forbedre sirkulasjonen og hjernefunksjonen, og forhøyer følelsesmessig velvære.

Kilde: Modern essentials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.

Call To Action

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.