Eteriske oljer Yoga Chakradance Meditasjon Behandling Blog Om meg Kontakt Login BESTILL CALM & HARMONY

Trenger du mer ro og bedre søvn vil denne dōTERRA pakken ha en positv effekt

Balance

Jording, stabilitet og stress

Inneholder: Spruce, Ho Wood, Frankincense, Blue Tancy, Blue Chamomile og Osmanthus. 

Balance er en balanserende og jordende blanding med mange trenoter. Treoljene lærer oss å leve i nuet, være stabil og ikke ha det travelt. Den er utmerket for å berolige overaktive barn som har problemer med å slå seg til ro. Den hjelper oss med å få kontakt med røttene våre og styrker kontakten til underkroppen og med jorden. Har du en tendens til å flykte fra livet med frakobling, eller en tidens til overdreven tenkning eller snakking er denne jordende oljen bra. Balance lærer oss å handle og ikke flykte eller bare snakke. Balance gir indre styrke og lærer alle å jorde sin energi og å manifestere visjonen med tålmodigheten til et tre.

Smører en dråpe under hver fotsåle hver morgen og etter skole/jobb for å jorde og stabilisere. Ved mye stress ta en dråpe på håndledd og i nakken, samt ta en dråpe i hendene, gni sammen og inhaler fra hendene.

Serenity

Stilner sinnet og fremmer god søvn

Inneholder: Lavender, Cedarwood, Ho Wood, Ylang Ylang, Marjoram, Roman Chamomile, Vetiver, Vanilla og Sandalwood. 

Serenity hjelper til med å stilne sinnet, gi slipp på uro og inviterer til ro. Den støtter oss med å gi slipp på, ansvar, nervøsitet og overveldelse. Gir støtte til et overaktivt sinn og manglene evne til å slappe av. 

Er du under konstant press og sliter med å holde tritt med alle kravene i livet. Denne oljen lindrer de underliggende årsakene som ofte utløser rastløshet, stress og ubalanse. Serenity bringer en følelse av ro som gir rom for personlig refleksjon, fred og helbredelse. 

Ha den i diffuser for å stilne sinnet. Selv smører jeg den under føttene hver kveld før jeg skal sove.

Lavendel

Stress, ro og søvn

Lavendel lindrer spenninger og er en beroligende olje for nervesystemet. Den styrker kommunikasjonen så vi blir i stand til å formidle våre ærlige tanker, følelser og behov. Dette gjør også lavendel ideell for stressmestring og den styrker følelsen av å bli hørt, sett og elsket. Lindrer frykt og gir mot til å si nei. Lavendel er ideell for søvn, hodepine, brannsår, rifter, myggestikk, solskader og kløe. Inhaler den direkte fra hendene eller bruk den i duftspreder. 

Vill appelsin

Livsglede og antioksidatner

Vill appelsin er oppløftende. Den varmer og øker blodsirkulasjonen, og er en hjerteåpner og gledesspreder. Det er oljen for Abundance. Den transformerer følelsen av mangel og støtter oss i forståelsen av at det er nok av alt for alle. Vi blir inspirert til å leke mer og finne mer glede, positivitet, kreativitet og spontanitet. Oljen lærer oss å gi og motta uten forventninger, og gir slipp på hamstring. Ta en dråpe i drikkevannet utover dagen for energi og antioksidanter. Bruk i duftspreder for å skap oppløftende og god stemning.  

Unngå direkte sollys eller UV-stråling i opptil 12 timer etter påføring på huden.

Petitgrain

Helbreder slektsbånd og mønstre

Petitgrain påkaller en dyp takknemlighet til forfedres kunnskap, visdom og familiehistorie. Vi bærer alle på en del av våres forfedres liv og historier både fysisk, følelsesmessig og gjennom nedarvede tradisjoner. Petitgrain belyser forbindelsen til alle tidligere generasjoner som vever seg gjennom den nåværende generasjonen og videre til neste. Den inviterer alle til å hedre det gode som ble arvet fra familien og som har gjort det lettere for de som følger etter. På denne måten er Petitgrain også et godt hjelpemiddel for å helbrede en komplisert familiehistorie. Den inviterer til å akseptere forfedres feil og å lære av disse. I stedet for å unngå smerten fra fortiden, oppmuntrer Petitgrain til bevissthet om hvordan man kan helbrede sår i familien. Den avslører mønstre og tendenser til ubevisst gjentakelse. Petitgrain inviterer alle til å se gavene fra sine forfedre og hjelper til å helbrede uferdige og uløste problemer. Petitgrain minner enkeltpersoner om at gjennom å akseptere deres aner, kan de finne fred, klarhet, visdom og empati for sin egen reise gjennom dette livet. 

Du kan eksperimentere med å ta oljen på brystbenet. Mange opplever at det gir klarhet til hvilke relasjoner de skal si farvel til og hvilke de skal dyrke. Både privat og i forretningssammenheng.

Cedarwood

Fellesskap

Cedarwood bringer mennesker sammen for å oppleve styrken og verdien av fellesskapet. Den hjelper oss med å knytte sosiale bånd og inspirerer til en følelse av tilhørighet. Cedarwood hjelper hjertet med å motta kjærlighet og støtte fra andre og lærer oss å ta imot hjelpe. Vi er så vant til å klare alt selv, at vi ikke naturlig trekker inn andres styrker og støtte. 

Den støtter deg også til å se at du ikke er alene; livet er en felles opplevelse. 

Bruk den fortynnet med bærerolje og påfør armer, ben eller under føttene. En dråpe i ganen skal også fjerne blokkeringer i forhold til matematikk, tall og de mer vitenskapspregete temaene.

Peace touch

Beroligende fred

Inneholder: Vetiver, Lavender, Ylang Ylang, Frankincense, Clary Sage, Marjoram, Labdanum og Spearmint. 

En blanding som gir en dyp indre og ytre ro, som er en stor mangelvare hos de fleste. Mange lever i en permanent tilstand av konstant stress og press både innenfra og utefra. Peace inspirerer oss til å gi slipp på all kontroll og de mange invitasjonene til å oppleve støy, kamper og drama. Vi lander i tomhet og stillhet, og en dyp forståelse av at fred i verden begynner med oss selv. Tendensen til å tvinge og presse forlater systemet vårt, og vi forstår hvorfor vi følte oss tvunget til å gjøre det gjennom vår frakobling og overveldelse. Peace viser oss hvordan vi kan koble oss sammen, føle oss trygge og oppleve dyp ro.

 

Serenity Restful

Avslappende søvn

Serenity Restful softgels er plantebasert og helt uten bivirkninger. Den består av  oljer som hjelper deg å sovne og sove gjennom hele natten. Den inneholder L-teanin, Lavendel, Lemon balm, Passion blomst og Kamille som støtter søvn og avslapning. Du tar 1-2 softgels før sengetid og etter 30 min begynner du å gjespe og sovner. Med denne vil du garantert føle deg mer uthvilt og mer årvåken dagen derpå.

Rene og naturlige produkter

dōTERRA er så mye mer enn bare oljer. dōTERRA hjelper deg å heve kvaliteten på livet. dōTERRA hjelper deg med å leve en livsstil basert på rene produkter. Alt fra hårpleie, hudpleie, håndsepe, kosttilskudd til tannkrem og munnskyll. Du trenger ikke bruke tid på å lese innholdsfortegnelser, for de har gjort det enkelt for deg å velge trygge naturlige produkter.

TUSEN TAKK

for at du velger å støtte dōTERRA! Et selskap som er bærekraftig i alle ledd. Derfor er jeg en stolt doTERRA kunde og stolt av å jobbe for doTERRA. De gir rettferdighet til alle ledd, fra bøndene som får langsiktige avtaler, innhøsterne som får et forutsigbart liv og god lønn og alle kundene som får trygge produkter. dōTERRA sørger til og med for at det finnes brønn, skole og sykehus i nærheten av destilleriene i u-land.

Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker