Eteriske oljer Yoga Chakradance Meditasjon Behandling Blog Om meg Kontakt Login BESTILL DAILY HABITS KIT

Daglig vaner pakken fremmer velvære og har en positiv effekt på helsen

Lavendel

Stress, ro og søvn

Lavendel lindrer spenninger og er en beroligende olje for nervesystemet. Den styrker kommunikasjonen så vi blir i stand til å formidle våre ærlige tanker, følelser og behov. Dette gjør også lavendel ideell for stressmestring og den styrker følelsen av å bli hørt, sett og elsket. Lindrer frykt og gir mot til å si nei. Lavendel er ideell for søvn, hodepine, brannsår, rifter, myggestikk, solskader og kløe. Inhaler den direkte fra hendene eller bruk den i duftspreder. 

 

 

Sitron

Rens, klarhet og fokus

Sitron hjelper oss med å fokusere, gir oss klarhet, og vår mentale kapasitet støttes og konsentrasjonen vår økes. Sitron er flott å bruke ved innlæring og når du studerer, og forvandler følelsen av å være dum. Det er en oppløftende olje som skaper glede og energi, og renser inneklimaet når den brukes i duftspreder. Super til rengøring på kjøkkenet, tar fett og rester av limklister, og renser grønnsaker. Bra til detox, fordøyelse og øm hals. Prøv å ta en til to dråper i vann hver morgen.  

Unngå direkte sollys eller UV-stråling i opptil 12 timer etter påføring på huden. 

Frankincense (Virak)

Cellefornyelse

Frankincense er kjent som kongen av alle oljer og forbinder oss med vår egen sannhet. Vår bevissthet økes og vi blir mer i stand til å koble oss til det åndelige. Dette skaper vekkelse og evolusjon – kanskje til og med transformasjon. Den skaper følelse av klarhet, aksept og verdighet, og beroliger det aktive sinnet. Frankincense bringer inn lys i mørket, gir oss nye perspektiver, og hjelper til å frigjøre frykt og spenninger. Ubalanser ved farsaspektet transformeres. Frankincense er super til hud, celler og nervesystemet. Selv pleier jeg å ta en dråper under tungen hver morgen. Hvis jeg kjenner et hint av hodepine tar jeg en dråpe av Frankincense og Copaiba på tungen, samt PastTense i nakken. Ved tyngre hodepine inhalerer jeg også Lavendel direkte fra hendene.

ZenGest/DigestZen

Fordøyelse

ZenGest er en blanding som inneholder: Anise, Pepperminte, ingefær, Caraway, Koriander, Tarragon og Fennel. Den er laget for å støtte fordøyelsen, både fysisk fordøyels, energetisk fordøyelse og livet generelt. Den er god ved overstimulering og overveldelse, spesielt for høysensitive og autisme. ZenGest støtter deg når livet er fylt med for mye unødvendig støy og skaper rom for det nye sånn at man klarer å fordøye og ta inn mer. Den er er fantastisk mot kvalme, magekramper, forstoppelse, diaré, reisesyke og bihulene, og suveren når du har forspist deg. Jeg elsker ZenGest og som gluten- og melke sensitiv er den alltid med i vesken. Smør en dråpe over magen sammen med litt baseolje evnt. i drikkevannet for å støtte fordøyelsen.

On Guard protective blend

Immunforsvar og beskyttelse

On Guard er en blanding som inneholder: Vill appelsin, nellik, kanel, eukalyptus og rosmarin. Den er laget for å gi sunne grenser og beskyttelse mot visse personligheter så vel som virus, bakterier, sopp, parasitter og skadelig energier. Du tar bare en dråpe fortynnet hver morgen på solar plexus i tre uker. Den er kjent for å styrke immunforsvaret og kan tas internt på daglig basis i kapsel, under føttene eller i diffuser. Den gir oss styrke til å stå sterkt i oss selv å si ja eller nei til det som føles riktig. Genial for alle former for avhengighet. Det finnes en hel serie av On Guard: tannkrem, munnskyll, halstabletter, håndsåpe, softgels og hånddesinfeksjon. For noen vil On Guard utfordre grensene og kunne gi blemmer i munnen ved bruk av On Guard tannpastaen. Start da med å ha den utblandet under føttene.

Balance

Jording, stabilitet og stress

Inneholder: Spruce, Ho Wood, Frankincense, Blue Tancy, Blue Chamomile og Osmanthus.

Balance er en balanserende og jordende blanding med mange trenoter. Treoljene lærer oss å leve i nuet, være stabil og ikke ha det travelt. Den er utmerket for å berolige overaktive barn som har problemer med å slå seg til ro. Den hjelper oss med å få kontakt med røttene våre og styrker kontakten til underkroppen og med jorden. Har du en tendens til å flykte fra livet med frakobling, eller en tidens til overdreven tenkning eller snakking er denne jordende oljen bra. Balance lærer oss å handle og ikke flykte eller bare snakke. Balance gir indre styrke og lærer alle å jorde sin energi og å manifestere visjonen med tålmodigheten til et tre.

Smører en dråpe under hver fotsåle hver morgen og etter skole/jobb for å jorde og stabilisere. Ved mye stress ta en dråpe på håndledd og i nakken, samt ta en dråpe i hendene, gni sammen og inhaler fra hendene.

DDR prime softgel kapsler

Cellehelse og transformasjon

Inneholder: Frankincense, Wild Appelsin, Litsea, Timian, Clove, Summer Savory, Niaouli og sitrongress.

DDR Prime støtter ødelagte celler til enten å bli eliminert eller reparert. Ved å gi slipp på det som ikke lenger fungerer, er vi i stand til å skape rom for det nye. Den støtter også skjoldbruskkjertelen. Jeg elsker DDR Prime og tar en softgels daglig til frokost og lunsj. Den gir en dyp følelse av å støtte cellene og gir også energi.

PB Assist®+ kapsler

Pro- og prebiotika som tilfør kroppen tarmbakterier og støtter sunn fordøyelse og metabolisme

Støtter balansen og formeringen av gunstige tarmbakterier, hormonbalansen, immunsystemet og helsetilstanden i hele fordøyelsessystemet, spesielt tynntarm og tykktarm. Opprettholder en sunn tarm-mikroflora og hjelper til med å fordøye næringsstoffene i maten. Selv tar jeg en kapsel daglig som et vedlikeholds-program for fordøyelsen. Etter en 10 dagers organorens taes alltid en kapsel av PB Assist tre ganger daglig i 10 dager for å stimulere koloniseringen av vennlige tarmbakterier. Kan brukes hyppigere i lengre perioder om tarmfloraen har blitt utsatt for stressfaktorer. 

Deep Blue® Rub

Krem som lindrer fysisk smerte

Deep Blue Rub er en rik krem med rene eteriske sertifisert terapeutisk oljer, naturlige planteekstrakter og andre kraftige ingredienser som gir en behagelig følelse av kjøling og varme til problemområder. 

Masser kremen på berørte områder. Bruk gjerne før og etter trening på stive muskler.

On Guard® Natural Whitening Toothpaste

Fluorfri tannkrem

Tannkremen er fluorfri og renser tenner, reduserer plakk og bleker tenner med et skånsomt poleringsmiddel. Den inneholder On Guard blandingen som forbedrer rengjøringen, og det naturlige søtningsmiddelet xylitol samt ytterligere eteriske oljer av peppermynte og Wintergreen som gir en forfriskende og unik kanel mynte smak og etterlater en ren og frisk pust.

Rene og naturlige produkter

dōTERRA er så mye mer enn bare oljer. dōTERRA hjelper deg å heve kvaliteten på livet. dōTERRA hjelper deg med å leve en livsstil basert på rene produkter. Alt fra hårpleie, hudpleie, håndsepe, kosttilskudd til tannkrem og munnskyll. Du trenger ikke bruke tid på å lese innholdsfortegnelser, for de har gjort det enkelt for deg å velge trygge naturlige produkter.

TUSEN TAKK

for at du velger å støtte dōTERRA! Et selskap som er bærekraftig i alle ledd. Derfor er jeg en stolt doTERRA kunde og stolt av å jobbe for doTERRA. De gir rettferdighet til alle ledd, fra bøndene som får langsiktige avtaler, innhøsterne som får et forutsigbart liv og god lønn og alle kundene som får trygge produkter. dōTERRA sørger til og med for at det finnes brønn, skole og sykehus i nærheten av destilleriene i u-land.

Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker