Eteriske oljer Yoga Chakradance Meditasjon Behandling Blog Om meg Kontakt Login BESTILL BARNAS STARTPAKKE

Barnas startpakke er et trygt valg for deg som ønsker å hjelpe barnet ditt.

Også velegnet for deg med sensitiv hud.

Brave

Mot og selvtillit 

Brave gir en positiv følelse av mot og selvsikkerhet på at du kan få til hva som helst. Begynn morgenen med å ta den under føttene for å øke positive følelser. Bruk den til å oppmuntre til ro under dagen, og før forskjellige situasjoner eller nye situasjoner. Påfør under føttene, i nakken og/eller håndledd.

 

Thinker

Fokus og hukommelse

Thinker gir en følelse av våkenhet og klarhet og er perfekt ved innlæring når en må holde fokus og konsentrere seg. Påfør gjerne etter lunsj/ettermiddag når en har lite energi. Rull den i tinningen, på håndledd, hender og baksiden av nakken.

Stronger

Beskyttelse

Stronger virker forfriskende på sansene, og er perfekt for dager når du ikke føler deg helt på topp. Det fremmer også klar sunn hud. Rull på hender, knær og føtter etter en lang aktivitet. Bruk Stronger for å lindre huden og trøste.

Steady

Stabilitet og balanse

Steady føles beroligende for humøret og følelsene, og er fin i stressende situasjoner for å roe ned kropp og sinn. Hjelper med å fokusere tankene på det som er viktigst. Rull den i nakken eller på håndledd for å balansere humøret. Påfør nakken når du føler deg anspent for å berolige følelsene. Rull på håndledd og hender for å fremme ro. Påfør føtter for å fremme fred før skoletid, og nakken og føtter etter en begivenhetsfylt dag eller før sengetid.

Calmer

Ro og hvile

Calmer fremmer beroligende og lindrende følelser ved uro og engstelse. Fin å bruke ved leggetid, for å gi en følelse av ro og avslapning. Påfør håndledd på slutten av dagen for å roe ned og slappe av, og for å bidra til å skape et positivt sengetidsrituale.

Rescuer

Lindring og trygghet

Rescuer er en beroligende blanding som gir en avslappende følelse. Bruk den etter en travel dag med aktivitet. Rull den på barnas slitne ben og på voksesmerter. God å trøste med og berolige følelsene etter en travel dag. Masser inn i skuldre, nakke og rygg for å trøste følelser og redusere spenninger. Dette er den perfekte blandingen å bruke etter at du har vært på en sykkeltur med venner, gått på en familietur eller etter en fotballkamp!

Tamer

Fordøyelse, vondt i magen og reisesyke

Tamer virker lindrende etter et stort måltid og er ideell for både barn og voksne. Ha den tilgjengelig når du er på reise for praktisk støtte på kort varsel. Påfør magen eller under føtten etter et stort måltid eller ved ubehag. Før biltur smør på håndledd og under føtter. Vondt i magen? Nyt en lindrende magemassasje med Tamer. 

Etui og karabinkroker

Immunforsvar og beskyttelse

Det følger med et praktisk vannavvisende etui med gummikorker og karabinkroker til hver flakse slik at de lett kan henger på sekken eller andre steder.

Infokort og brosjyre

Informasjon

Det følger med infokort med symboler og engelsk tekst, og dōTERRA sin brosjyre. 

Rene og naturlige produkter

dōTERRA er så mye mer enn bare oljer. dōTERRA hjelper deg å heve kvaliteten på livet. dōTERRA hjelper deg med å leve en livsstil basert på rene produkter. Alt fra hårpleie, hudpleie, håndsepe, kosttilskudd til tannkrem og munnskyll. Du trenger ikke bruke tid på å lese innholdsfortegnelser, for de har gjort det enkelt for deg å velge trygge naturlige produkter.

TUSEN TAKK

for at du velger å støtte dōTERRA! Et selskap som er bærekraftig i alle ledd. Derfor er jeg en stolt doTERRA kunde og stolt av å jobbe for doTERRA. De gir rettferdighet til alle ledd, fra bøndene som får langsiktige avtaler, innhøsterne som får et forutsigbart liv og god lønn og alle kundene som får trygge produkter. dōTERRA sørger til og med for at det finnes brønn, skole og sykehus i nærheten av destilleriene i u-land.

Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker