dōTERRA tōgether™ pakken er designet for å forvandle miljøet ditt og skape en atmosfæren du elsker gjennom naturens kraft.

dōTERRA tōgether™ pakken er designet for å forvandle miljøet og skape en atmosfære du elsker med naturens kraft.

Skap positivitet og velvære hjemme eller på arbeidsplassen

Har du noen gang tenkt på å bruke eteriske oljer for å forbedre hjemmet ditt eller arbeidsplassen din, og skape et miljø som bidrar til å skape positivitet? Denne pakken er spesielt utvalgt med blandinger og enkelt oljer som kan bidra til å forbedre humøret, gi deg et avslappende miljø eller hjelpe deg med å holde fokus på oppgaven din.

dōTERRA tōgether™pakken inneholder:

 

  • 12 klassiske doTERRA oljer for enhver anledning
  • en dōTERRA oljebrosjyre
  • en treboks med logo til å oppbevare oljene
  • en dōTERRA Laluz ™ diffuser.

Lavendel

Stress, ro og søvn

Lavendel lindrer spenninger og er en beroligende olje for nervesystemet. Den styrker kommunikasjonen så vi blir i stand til å formidle våre ærlige tanker, følelser og behov. Lavendel er ideell for stressmestring og den styrker følelsen av å bli hørt, sett og elsket. Frykt lindres og vi får mot til å si nei. Lavendel er ideell for søvn, hodepine, brannsår, rifter, myggestikk, solskader og kløe.

Inhaler den direkte fra hendene eller bruk den i duftspreder. 

 

 

Sitron

Rens, klarhet og fokus

Sitron hjelper oss med å fokusere, gir oss klarhet, og vår mentale kapasitet støttes og konsentrasjonen vår økes. Sitron er flott å bruke ved innlæring og når du studerer, og forvandler følelsen av å være dum. Det er en oppløftende olje som skaper glede og energi, og renser inneklimaet når den brukes i duftspreder. Super til rengøring på kjøkkenet, tar fett og rester av limklister, og renser grønnsaker. Bra til detox, fordøyelse og øm hals.

Prøv å ta en til to dråper i vann hver morgen.  

Unngå direkte sollys eller UV-stråling i opptil 12 timer etter påføring på huden. 

Vill appelsin

Livsglede og antioksidatner

Vill appelsin er oppløftende. Den varmer og øker blodsirkulasjonen, og er en hjerteåpner og gledesspreder. Det er oljen for "abundance". Den transformerer følelsen av mangel og støtter oss i forståelsen av at det er mer enn nok av alt. Vi blir inspirert til å leke mer og finne mer glede, positivitet, kreativitet og spontanitet. Oljen lærer oss å gi og motta uten forventninger, og gir slipp på hamstring. Ta en dråpe i drikkevannet utover dagen for energi og antioksidanter. 

Bruk i duftspreder for å skap oppløftende og god stemning.  

Unngå direkte sollys eller UV-stråling i opptil 12 timer etter påføring på huden.

Peppermynte

Oppkvikkende energi

Peppermynte er oppkvikkende, gir oss glede og lykke. Vekker alle sanser, kropp, sinn og ånd. Den hjelper oss å være i flyt med livet i stedet for å forsøk å kontrollere alt. Peppermynte løfter og reparerer hjertet. Vi gjenopplives og løftes ut av tungsinn, og får mot og energi til å møte følelsesmessig uro. Den er bra mot hodepine, spenninger, og lindrer kvalme og bilsyke. Gir frisk pust, senker feber og hetetokter. Fremmer god lungefunksjon og øker oksygenopptaket. Perfekt når du er litt trøtt og trenger et løft.  Genial mot hikke.

Deilig i varme drikker og i daddelkuler.

Grønn mandarin

Potentialet

Oljen er fra den grønne umodne mandarinen. Denne oljen handler om potensiale. Den er oppløftende, som alle de andre sitrus oljene, og bringer oss i kontakt med barnets gleder og deres enkle tilnærming av livet. Oljen støtter oss i å se utover våre begrensninger. Vi  ser muligheter og vårt potensialet. Vi blir minnet om å nyte livet og lande i følelsen av å være på rett vei. Hjertet åpnes og motet om de store drømmene gjenoppstår. 

Den er deilig å ha i drikkevannet og spesielt i kullsyrevann.

 

Citrus Bliss ™

Kreativitet

Inneholder: Vill appelsin, sitron, grapefrukt, mandarin, bergamott, klementin og vanilje.

Dette er oljen for kreativitet. Selv om du kanskje ikke føler deg kreativ, er vi alle kreative individer og vi er skapt i en kreativ prosess. Citrus Bliss støtter oss med motivasjon og driv. Vi får tilbake gnisten hvis vi har mistet kontakten med magien og kreativitet. Overflod og spontanitet erstatter motløshet, begrensninger og usikkerhet. Den er super når du deler deg selv med verden, og stiller deg frem for vurdering og dom. 

Bruk den i diffuser.

 

Eucalyptus

Sunnhet og velvære

Eukalyptus er en rensende olje som skaper en indre og ytre følelse av sunnhet og velvære.

Den er ideel når man føler seg dårlig og mangler vitalitet eller når man har tanker  om å være uverdig. Den hjelper oss å forstå at alle våre behov kan bli møtt, og at dette er veien til velvære og helbredelse. Eucalyptus hjelper oss å ta ansvar og det gjør at vi føler oss friere og mer levende. Trangen til å kaste bort tiden og kollapse på sofaen blir erstattet av oppløftelse og frigjøring. 

Bruk den i diffuser eller f.eks dryss noen dråper på badegulvet før du tar en dusj.

On Guard ™

Immunforsvar og beskyttelse

Inneholder: Vill appelsin, nellik, kanel, eukalyptus og rosmarin.

Den er laget for å gi sunne grenser og beskyttelse mot visse personligheter, så vel som virus, bakterier, sopp, parasitter og skadelig energier. Du tar bare en dråpe fortynnet hver morgen på solar plexus i tre uker. Den er kjent for å styrke immunforsvaret og kan tas internt på daglig basis i kapsel, under føttene eller i diffuser. Den gir oss styrke til å stå sterkt i oss selv, og å si ja eller nei til det som føles riktig. God mot alle former for avhengighet. Det finnes en hel serie av On Guard: tannkrem, munnskyll, halstabletter, håndsåpe, softgels og hånddesinfeksjon. For noen vil On Guard utfordre grensene og kunne gi blemmer i munnen ved bruk av On Guard tannpastaen. Start da med å ha den utblandet under føttene.

Sitrongress

Rensing av energi

Sitrongress er oljen for rensing. Den har en kraftig evne til å rense tung og drenerende energi. Vi støttes i å gi slipp på det gamle, negative og begrensede, og blir i stand til å fortsette uten å dvele med fortiden. Den fjerner stagnerte energier i hjemmet vårt som speiler deler av oss, og er Feng shui for sinn, kropp, sjel og omgivelsene våre. Sitrongress støtter oss i å gi slipp hvis vi har en tendens til å samle og beholde ting. Når vi klarer å gi slipp på bagasje, omfavner vi et enklere og mer minimalistisk syn på livet. Rensing gir rom for mer letthet og  klarhet. Etter hvert som vi blir mer og mer løsrevet, multipliseres gleden vår.

dōTERRA Adaptiv ™

Stressmestring

Inneholder: Wild Orange, Lavendel, Copaiba, Spearmint, Neroli og Sweetgum.

Adaptiv hjelper oss til å tilpasse oss stressende situasjoner, og hjelper oss til å roe ned, slappe av og komme tilbake til en rolig tilstand. Frykt, bekymring og behovet for å kontrollere erstattes av en nærende fred. Vi forstår hva som er vårt og hva som ikke er det. Hva andre tenker å gjøre er ikke opp til deg. Adaptiv lærer oss å tilpasse oss i perioder med endring, samtidig som vi holder oss tro mot oss selv. Fra vår nye rolige tilstand blir vi klar over tingene som skapte stresset vårt og vi begynner å justere. Negative valg erstattes av positive. Tillit, trygghet og frihet begynner å strømme gjennom cellene våre. 

Smør i tinning, i bunnen av skallen, over solar plexus eller på håndledd.

dōTERRA Balance ™

Jording, stabilitet og stress

Inneholder: Spruce, Ho Wood, Frankincense, Blue Tancy, Blue Chamomile og Osmanthus. 

Balance er en balanserende og jordende blanding med mange trenoter. Treoljene gir oss stabiliet, lærer oss å leve i nuet og ikke være så travlet. Den er utmerket for å berolige overaktive barn og voksne som har problemer med å slå seg til ro. Den hjelper oss med å få kontakt med røttene våre og styrker kontakten til underkroppen og jorden. Har du en tendens til overdreven tenkning,  snakking eller flykte fra livet er denne jordende oljen bra for deg. Balance lærer oss å handle og ikke flykte eller bare snakke. Balance gir indre styrke og lærer alle å jorde sin energi og å manifestere visjonen med tålmodigheten til et tre.

Smør en dråpe under hver fotsåle hver morgen og kveld, og gjerne etter skole/jobb for å jorde og stabilisere. Ved mye stress ta en dråpe på håndledd og i nakken, samt en dråpe i hånden og gni hender sammen og inhaler i 2 minutter fra koppede hender.

dōTERRA Motivate ™ 5ml

Støtte, motivasjon og handling

Inneholder: Peppermint, Clementine, Coriander, Basil, Yuzu, Melissa, Rosemary og Vanilla.

Motivate er en blanding som gir støtte, motivasjon og inspirerer til handling. Den støtter evnen vår til å stå sterkt i våre hindringer, begrensninger og utfordringer. Denne blandingen er ideell når vi utsetter ting eller vandrer på avvei, og for tyngre oppgaver som vi ikke er klare til å ta fatt på. Vi blir motivert til å starte og en flyt etableres, og tungheten forsvinner. 

Brukes i diffuser.

Inspirasjonskort

Inspirasjon

Kort med forslag til blandinger som er utformet for inspirere deg og de rundt deg til å prøve spennende oljekombinasjoner. 

Treboks med logo

Oppbevaring

Denne fine treboksen til å oppbevare 25 olje flasker følger med.

Duftspreder

Laluz duftspreder/diffuser

Denne duftsprederen har en vann kapasitet på 120 ml og passer til rom opp til 30 m2. Du kan velge innstilling på 4 eller 8 timer. En duftspreder sprer duftmolekylene i rommet og renser luften, og skaper et sunnere inneklima.

 

Rene og naturlige produkter

dōTERRA er så mye mer enn bare oljer. dōTERRA hjelper deg å heve kvaliteten på livet. dōTERRA hjelper deg med å leve en livsstil basert på rene produkter. Alt fra hårpleie, hudpleie, håndsepe, kosttilskudd til tannkrem og munnskyll. Du trenger ikke bruke tid på å lese innholdsfortegnelser, for de har gjort det enkelt for deg å velge trygge naturlige produkter.

TUSEN TAKK

for at du velger å støtte dōTERRA! Et selskap som er bærekraftig i alle ledd. Derfor er jeg en stolt doTERRA kunde og stolt av å jobbe for doTERRA. De gir rettferdighet til alle ledd, fra bøndene som får langsiktige avtaler, innhøsterne som får et forutsigbart liv og god lønn og alle kundene som får trygge produkter. dōTERRA sørger til og med for at det finnes brønn, skole og sykehus i nærheten av destilleriene i u-land.

Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker